10' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1 κοκτέιλΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε frozen margarita, περνάμε μία φέτα λάιμ γύρω-γύρω στα χείλη ενός ποτηριού της Μαργαρίτας και κατόπιν αναποδογυρίζουμε το ποτήρι μέσα σε αλάτι, έτσι ώστε να αποκτήσει ένα λεπτό κορδονάκι αλατιού.
- Βάζουμε την τεκίλα, το λάιμ, το triple sec και τα παγάκια στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά μέχρι να σπάσουν και το κοκτέιλ να πάρει τη μορφή γρανίτας.
- Σερβίρουμε στο ποτήρι και γαρνίρουμε με μία φέτα λάιμ. Εναλλακτικά, σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι με καλαμάκι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 23.