Το ντελίβερι θέλει τουλάχιστον 30 λεπτά. Εμείς φτιάχνουμε την πίτσα σε λιγότερα. Και με υλικά της επιλογής μας.

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2-4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 220° C.
  2. Βάζουμε τις αραβικές πίτες σε δύο ταψιά, απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας με ένα κουτάλι και πασπαλίζουμε με το τυρί.
  3. Ψήνουμε στο φούρνο για 8-10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
  4. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το λουκάνικο, μέχρι να μαλακώσει το πρώτο και να ροδίσει καλά το δεύτερο.
  5. Αν δούμε ότι δεν έχουν γίνει τα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά για να μην αρπάξουν και συνεχίζουμε το στεγνό ψήσιμο μέχρι να γίνουν.
  6. Τότε προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
  7. Απλώνουμε το μείγμα του τηγανιού ομοιόμορφα σε όλην την επιφάνεια των ψημένων αραβικών πιτών.
  8. Πασπαλίζουμε με φύλλα από το φρέσκο μυρωδικό της επιλογής μας (ολόκληρα ή χοντροκομμένα αν είναι μεγάλα) και σερβίρουμε.
  9. Συνοδεύουμε με: Αν φτιάξουμε μια πλούσια αγγουροντοματοσαλάτα ή άλλη σαλάτα της αρεσκείας μας, μπορούμε τέσσερα άτομα να μοιραστούμε τις πίτσες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών