ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάταΜαγιάτικο με ιταλική σάλτσα πικάτα
Το Μαγιάτικο FISH FROM GREECE ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη ελληνική θάλασσα και είναι ψάρι υψηλής ποιότητας, με χαρακτηριστική υπέροχη υφή και γευστικότατη σάρκα, πλούσιας διατροφικής αξίας.

20' προετοιμασία
30' τηγάνισμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για την σος ταρτάρ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε fish and chips με μαγιάτικο, αρχικά βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το κορνφλάουρ, την πάπρικα και την baking powder και ανακατεύουμε.
  2. Σιγά – σιγά ρίχνουμε την μπίρα μέχρι να γίνει χυλός.
  3. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια μαγιάτικου.
  4. Στη συνέχεια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα βουτάμε στον χυλό.
  5. Τηγανίζουμε τα φιλέτα ένα – ένα για 3 – 4 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  6. Τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να ροδίσουν.
  7. Τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας μέχρι να τηγανίσουμε τα υπόλοιπα.
  8. Ανακατεύουμε τα υλικά για την σος ταρτάρ.
  9. Σερβίρουμε το μαγιάτικο με την σος ταρτάρ και τηγανητές πατάτες.

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές με Μαγιάτικο

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών