ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπαμπάς με φράουλεςΜπαμπάς με φράουλες
15' προετοιμασία
1 ώρα και 10' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 25'

Υλικά

Μερίδες: περίπου 30 σοκολατάκια

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα φραουλο-σοκολατάκια πρώτα λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά.
  2. Χοντροτρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Πολτοποιούμε και τις φράουλες στο μούλτι.
  3. Ρίχνουμε τον φραουλοπολτό στη λιωμένη κουβερτούρα ανακατεύοντας καλά.
  4. Προσθέτουμε το τρίμμα μπισκότου και ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να γίνουν μια μάζα.
  5. Πλάθουμε μπαλάκια βάρους περίπου 15 γρ. και τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν για περίπου 30 λεπτά.
  6. Μετά τα κυλάμε σε κακάο ή σε τρούφα ή σε λιωμένη κουβερτούρα ή σε τρίμμα μπισκότου.
  7. Τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά πριν τα φάμε.

Άρθρα και Συνταγές με Σοκολάτα

Άρθρα και Συνταγές με Φράουλα

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών