ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓεμιστά αβοκάντο με σαλάτα καβουριούΓεμιστά αβοκάντο με σαλάτα καβουριού
8' προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 8'

Υλικά

Μερίδες: 3-4 (ως ορεκτικό)

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε γκουακαμόλε, κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Τη λιώνουμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το μοσχολέμονο και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Επειδή και ο κόλιανδρος και το μοσχολέμονο έχουν έντονη γεύση, καθορίζουμε τις ποσότητες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 107.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών