Το αβοκάντο γίνεται το τέλειο «σερβίτσιο» για την καβουροσαλάτα μας.

8' προετοιμασία
Σύνολο: 8 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2-4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τη μουστάρδα, το σησαμέλαιο,το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι.
  3. Γεμίζουμε με λίγη σαλάτα τα αβοκάντο και μοιράζουμε από πάνω λίγη καυτερή πιπερίτσα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών