ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓλώσσες στη λαδόκολλα με λαχανικά και σάλτσα μουστάρδαςΓλώσσες στη λαδόκολλα με λαχανικά και σάλτσα μουστάρδας
15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τις γλώσσες με μανιτάρια και τζίντζερ ξεκινάμε και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 °C.
  2. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, όπως περιγράφουμε εδώ και τα κόβουμε σε φετάκια.
  3. Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το μισό λάδι μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά ανακατεύοντας πού και πού, μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να ροδίσουν.
  4. Στο τέλος, προσθέτουμε το τζίντζερ και κάνουμε ένα ανακάτεμα.

Άρθρα και Συνταγές με Γλώσσα

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT