Μια χορτοφαγική πίτσα της στιγμής, πλούσια σε γεύση, ιδανική για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας.

5' προετοιμασία
7' μαγείρεμα
Σύνολο: 12 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  2. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο με το σπανάκι και τη λιωμένη σκελίδα σκόρδου, για 1 - 2 λεπτά, ίσα να μαραθεί.
  3. Αλατίζουμε και απλώνουμε το σπανάκι στις αραβικές πίτες.
  4. Κόβουμε το τυρί σε μικρότερα κομμάτια.
  5. Τα μοιράζουμε στις πίτες και τις ψήνουμε σε δύο λαμαρίνες για 4 - 5 λεπτά μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί.
  6. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών