20' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12

Διαδικασία

  1. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
  2. Κρατάμε λίγα στην άκρη για γαρνίρισμα.
  3. Φτιάχνουμε χωριστά τα δύο είδη κρέμας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ποσότητα γάλακτος.
  4. Ανακατεύουμε τα σπασμένα μπισκότα μέσα στη σοκολατένια κρέμα.
  5. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα πυρέξ.
  6. Βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σε ένα κορνέ και κάνουμε με αυτή σχέδια πάνω στο σοκολατένιο μείγμα.
  7. Εναλλακτικά, την απλώνουμε σε στρώση.
  8. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει στην άκρη.
  9. Και τα πασπαλίζουμε στην επιφάνεια του γλυκού.
  10. Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 3 ώρες προτού σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών