ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλτσόνε σοκολάτας
10' προετοιμασία
4 ώρες αναμονή
Σύνολο: 4 ώρες και 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα γιαούρτια, το ζαχαρούχο γάλα, τον χυμό και το ξύσμα μέχρι να δέσουν τα υλικά.
  2. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Την ενσωματώνουμε στο μείγμα με το γιαούρτι.
  4. Μοιράζουμε το τριμμένο μπισκότο σε 4 μπολάκια.
  5. Αδειάζουμε από πάνω την κρέμα και βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες.

Συνταγές με Γάλα

Συνταγές με Γιαούρτι

Συνταγές με Σοκολάτα

Συνταγές για Γλυκό

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών