25' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι (προτιμότερο αντικολλητικό) ρίχνουμε όλα τα λαχανικά μαζί με 50 ml νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά.
  2. Ξεσκεπάζουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 3 - 4 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα ασπράδια μέχρι να αφρατέψουν και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά.
  5. Σκορπίζουμε το δυόσμο και μαγειρεύουμε για άλλα 2 - 3 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σφίξουν τα ασπράδια, χωρίς όμως να στεγνώσουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών