
25'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι (προτιμότερο αντικολλητικό) ρίχνουμε όλα τα λαχανικά μαζί με 50 ml νερό, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά.
- Ξεσκεπάζουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 3 - 4 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα ασπράδια μέχρι να αφρατέψουν και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά.
- Σκορπίζουμε το δυόσμο και μαγειρεύουμε για άλλα 2 - 3 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα μέχρι να σφίξουν τα ασπράδια, χωρίς όμως να στεγνώσουν.