10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδου για περίπου 1 λεπτό.
  2. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις πιπεριές Φλωρίνης και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 1 - 2 λεπτά.
  3. Αραιώνουμε το ντοματοπελτέ στο νερό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να ζαρώσουν τα ντοματίνια.
  5. Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι.
  6. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για 1 - 2 λεπτά ακόμη, μέχρι να πήξει λίγο ο καγιανάς.
  7. Αποσύρουμε, σκορπίζουμε τη φέτα χοντροθρυμματισμένη και τη ρίγανη και σερβίρουμε.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές με Πιπεριές

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών