Φημισμένη οικοδέσποινα, η Νότα Μασέλου συνηθίζει να φτιάχνει καπνιστό σολομό με σικορέ στα καλέσματά της. Γίνεται στο άψε σβήσε και λειτουργεί την ίδια στιγμή ως σαλάτα και πρώτο πιάτο. Το σικορέ μας συμβουλεύει να το χοντροκόψουμε από νωρίς και να το διατηρήσουμε σε ένα μεγάλο τάπερ στο ψυγείο. Τα υλικά του ντρέσινγκ επίσης τα βάζουμε σε ένα βαζάκι, τα χτυπάμε και αφήνουμε στην άκρη. Ξαναχτυπάμε πριν σερβίρουμε τη σαλάτα. Σολομό καλό είναι να προμηθευτούμε όσο γίνεται καλύτερης ποιότητας.
