Εξωτική ψαροφαγία για απαιτητικούς ουρανίσκους.
15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Διαδικασία
- Ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει λίγο, για 4 - 5 λεπτά. Προσθέτουμε το τσίλι και τα μπαχαρικά και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τις μουστάρδες, τη σόγια σος και το γάλα καρύδας, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 8 - 10 λεπτά, μέχρι να δεσει λίγο η σάλτσα. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για άλλα 3 - 4 λεπτά ή μέχρι να γίνουν χωρίς να στεγνώσουν. Στο τέλος, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, κάνουμε ένα ανακάτεμα, αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και αποσύρουμε.
- Συνοδεύουμε με: Σερβίρουμε το ζουμερό κάρυ με λευκό αρωματικό ρύζι (π.χ. μπασμάτι ή τζάσμιν).