Αυτό το φαγητό φτιάχνεται με μεγάλης ηλικίας ζώο. Μπορούμε όμως να το φτιάξουμε και με κατσικάκι γάλακτος, αν θέλουμε να είναι πιο τρυφερό το κρέας, και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί και λιγότερη ώρα μαγείρεμα.

Αυτό το φαγητό φτιάχνεται με μεγάλης ηλικίας ζώο. Μπορούμε όμως να το φτιάξουμε και με κατσικάκι γάλακτος, αν θέλουμε να είναι πιο τρυφερό το κρέας, και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί και λιγότερη ώρα μαγείρεμα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.