![Το νέο γιουβέτσι (με μαριναρισμένο και σιγοψημένο αρνί γάλακτος, μυρωδικά, μπαχαρικά και κασέρι)](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/to-ne-o-gioyve-tsi-me-marinarisme-no-kai-sigopsime-no-arni-ga-laktos-myrodika-mpacharika-kai-kase-ri_gastronomos-420x560.jpg?v=1713977941)
20'
προετοιμασία
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 5'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ζεματίζουμε τα χόρτα σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 3-4 λεπτά και τα σουρώνουμε.
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε τα σέσκουλα, 1 ποτήρι ζεστό νερό και αλατοπιπερώνουμε.
- Μετριάζουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για περίπου 30 -35 λεπτά ή μέχρι να γινει το κοτόπουλο – το ελέγχουμε.
- Σκορπίζουμε τον άνηθο, τον χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με μια καροτοσαλάτα με λάδι, λεμόνι και ρίγανη.
Στο ποτήρι μας ένα Sauvignon blanc, Μαλαγουζιά, Πλυτό.