20' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 10

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε την κουβερτούρα.
  2. Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά για 4 - 5 λεπτά, μέχρι να ζεσταθεί καλά.
  3. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, αποσύρουμε από τη φωτιά και το αδειάζουμε στο μπολ με την κουβερτούρα.
  4. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
  5. Αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  6. Ρίχνουμε το γιαούρτι και το μαστιχέλαιο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν.
  7. Μοιράζουμε τα κεράσια σε μικρά μπολ και τα γεμίζουμε με την κρέμα σοκολάτας.
  8. Στολίζουμε με τα ολόκληρα κεράσια που κρατήσαμε στην άκρη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες, να σφίξουν.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών