
10'
προετοιμασία
10' ψήσιμο
30'
αναμονή
Σύνολο: 50'
Υλικά
Τεμάχια: 5Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις κρέπες με γλυκό κουταλιού σταφύλι και ξηρούς καρπούς, ξεκινάμε απλώνοντας σε κάθε κρέπα 1-2 κουτ. σούπας γλυκό του κουταλιού και 1-2 κουτ. της σούπας ξηρούς καρπούς.
- Τυλίγουμε σε ρολό ή τις διπλώνουμε στη μέση, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.