Τουρλού λαχανικών με άρωμα βασιλικού και υπέροχη γεύση φέτας.

20' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 32 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα με το βασιλικό, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και αφήνουμε στην άκρη για 15 λεπτά, να μαριναριστεί.
  2. Παράλληλα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πατάτες για 3 - 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  3. Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και τη μελιτζάνα, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Αδειάζουμε το «μπριάμ» σε βαθύ μπολ, ρίχνουμε τη «σάλτσα» ντομάτας, τη φέτα και ανακατεύουμε απαλά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών