ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρονάδα με πέστο ρόκας, σπαράγγια και ξινοτύρι ΊουΜακαρονάδα με πέστο ρόκας, σπαράγγια και ξινοτύρι Ίου
15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Για την μακαρονάδα με σπαράγγια ξεκινάμε και βράζουμε τα σπαγκέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για όση ώρα ορίζουν οι οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα στραγγίζουμε. Κόβουμε τα σπαράγγια στα δύο και τα ζεματίζουμε για 3-4 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει.
  3. Τα σουρώνουμε.
  4. Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα σπαράγγια με το σκόρδο για 1 λεπτό.
  5. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλατοπίπερο, το ξύσμα λεμονιού και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
  6. Πασπαλίζουμε με το τυρί και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 179.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Σπαράγγια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών