40'
προετοιμασία
35' παρασκευή
Σύνολο: 1 ώρα και 15'
Υλικά
Βάρος: για περίπου 700 γρ.Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας.
- Προσέχουμε πολύ να μην κολλήσει στον πυθμένα (αν δούμε και κολλάει, χαμηλώνουμε κι άλλο τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς - αν παρακολλήσει, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κατσαρόλα).
- Όταν η μαρμελάδα δέσει, αποσύρουμε και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.