40' προετοιμασία
35' παρασκευή
Σύνολο: 1 ώρα και 15'

Υλικά

Βάρος: για περίπου 700 γρ.

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας.
  2. Προσέχουμε πολύ να μην κολλήσει στον πυθμένα (αν δούμε και κολλάει, χαμηλώνουμε κι άλλο τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς - αν παρακολλήσει, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κατσαρόλα).
  3. Όταν η μαρμελάδα δέσει, αποσύρουμε και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών