40' προετοιμασία
35' Παρασκευή
Σύνολο: 1 ώρα και 15 λεπτά

Υλικά

Βάρος: για περίπου 700 γρ.

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας.
  2. Προσέχουμε πολύ να μην κολλήσει στον πυθμένα (αν δούμε και κολλάει, χαμηλώνουμε κι άλλο τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς - αν παρακολλήσει, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κατσαρόλα).
  3. Όταν η μαρμελάδα δέσει, αποσύρουμε και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.

Συνταγές με Καρότα

Συνταγές με Πιπεριές

Συνταγές για Γλυκό

Συνταγές για Πρωινό

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών