25' προετοιμασία
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

Σαλάτα

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, το κρεμμυδάκι, τη μαραθόριζα με τις κορφούλες της, αλάτι, πιπέρι και το μισό λάδι.
  2. Στη σαλατιέρα όπου θα σερβίρουμε ρίχνουμε τα κομμένα μαρούλια με το υπόλοιπο λάδι, τον χυμό, το ξύσμα και το μείγμα από ντοματίνια. Ανακατεύουμε.

Σάλτσα

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά.

Σερβίρισμα

  1. Ανακατεύουμε τη σάλτσα στη σαλάτα, πασπαλίζουμε με πιπέρι, σκορπίζουμε τα ασπράδια, τους κρόκους και τα φυστίκια και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Ξηροί καρποί

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών