
40'
προετοιμασία
5'
αναμονή
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: 4 - 6Διαδικασία
- Ανοίγουμε τις γαρίδες κατά μήκος στη μέση, σαν πεταλούδες, και τις ανακατεύουμε με τις κοπανισμένες πιπεριές, τον χυμό λάιμ, το ξύσμα και αλατοπίπερο.
- Τις αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Σε μια πιατέλα απλώνουμε τα πορτοκάλια, το αβοκάντο, το αγγούρι, το κρεμμύδι και από πάνω τις γαρίδες με όση από τη «σάλτσα» αντέχουν τα γούστα μας.
- Σκορπίζουμε τα μυρωδικά και σερβίρουμε.
Στο ποτήρι μας Μοσχάτο, Βιδιανό.