15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το γκριλ, αλατίζουμε και ψήνουμε για 3 -5 λεπτά τις γαρίδες, το κολοκύθι, τα σπαράγγια, τα μανιτάρια πλευρώτους και την ντομάτα.
  2. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και το πετιμέζι ή το χαρουπόμελο και περιχύνουμε τα λαχανικά και τις γαρίδες.
  3. Πασπαλίζουμε με φρέσκο ή ξερό θυμάρι και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών