ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜοσχαρίσιες μπριζόλες με κουσκούς και πέστο θυμαριούΜοσχαρίσιες μπριζόλες με κουσκούς και πέστο θυμαριού
15' προετοιμασία
20' ψήσιμο
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μοσχαρίσιες γλυκοπικάντικες μπριζόλες στον φούρνο, αρχικά τακτοποιούμε τις μπριζόλες σε ταψί που να τις χωράει ακριβώς σε μία στρώση.
  2. Στη συνέχεια, τις αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές.
  3. Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Περιχύνουμε τις μπριζόλες με τη μαρινάδα και τις γυρίζουμε ώστε να καλυφθούν καλά.
  5. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  6. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C, στη λειτουργία τoυ αέρα.
  7. Βγάζουμε τις μπριζόλες από το ψυγείο, αφαιρούμε τη μεμβράνηκαι φουρνίζουμε.
  8. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν οι μπριζόλες όπως μας αρέσουν.

Κόκκινα κρασιά από Λημνιώνα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 217.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Μέλι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών