Εμβληματική συνταγή της συριακής κουζίνας, με καταγωγή από την πόλη Χαλέπι, όπου φτιάχνεται με τις ντόπιες καυτερές πιπεριές. Εδώ χρησιμοποιούμε πιπεριές Φλωρίνης και ρυθμίζουμε το πιπέρι καγιέν ανάλογα με το πόσο καυτερό θέλουμε το ντιπ.Εμβληματική συνταγή της συριακής κουζίνας, με καταγωγή από την πόλη Χαλέπι, όπου φτιάχνεται με τις ντόπιες καυτερές πιπεριές. Εδώ χρησιμοποιούμε πιπεριές Φλωρίνης και ρυθμίζουμε το πιπέρι καγιέν ανάλογα με το πόσο καυτερό θέλουμε το ντιπ.
