ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜους γιαούρτι με μέλι και σάλτσα βερίκοκοΜους γιαούρτι με μέλι και σάλτσα βερίκοκο
10' προετοιμασία
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 10'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Διαδικασία

  1. Για τη μους γιαουρτιού με λεμόνι, ξεκινάμε και στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα, το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και τον χυμό μέχρι να φτιάξουμε μια μους μετρίως σφιχτή.
  2. Τη μοιράζουμε σε 6-8 ατομικά μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, μέχρι να σφίξει εντελώς.
  3. Σερβίρουμε τη μους γιαουρτιού με λεμόνι με το γλυκό κουταλιού που μας αρέσει. Εμείς εδώ επιλέγουμε γλυκό κουταλιού κυδώνι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT