Θέλουν πολύ δυνατό φούρνο ή γκριλ και μόλις 15 λεπτά ψήσιμο. Η σεφ βάζει στο μείγμα και τριμμένο πάγο, προς το τέλος του ζυμώματος. Βοηθάει να παγώσει το λίπος και να ομογενοποιηθεί καλύτερα με το κρέας και έτσι τα μπιφτέκια γίνονται πιο ζουμερά.

Θέλουν πολύ δυνατό φούρνο ή γκριλ και μόλις 15 λεπτά ψήσιμο. Η σεφ βάζει στο μείγμα και τριμμένο πάγο, προς το τέλος του ζυμώματος. Βοηθάει να παγώσει το λίπος και να ομογενοποιηθεί καλύτερα με το κρέας και έτσι τα μπιφτέκια γίνονται πιο ζουμερά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.