20' προετοιμασία
5 ώρες μαγείρεμα
Σύνολο: 5 ώρες και 20'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε στο ελαιόλαδο το μπούτι από όλες τις μεριές, μέχρι να ροδίσει.
  2. Σβήνετε με το κρασί, ρίχνετε το θυμάρι και το βάζετε στον φούρνο σκεπασμένο με λαδόκολλα, στους 130ºC αέρα για 5 ώρες.
  3. Ετοιμάζετε τον πουρέ γλυκοπατάτας: Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Σε κατσαρολάκι βάζετε τις γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρούς κύβους.
  5. Τις μαγειρεύετε σε χαμηλή θερμοκρασία με το βούτυρο και καθόλου νερό, ανακατεύοντας συνέχεια.
  6. Μόλις ετοιμαστούν οι γλυκοπατάτες, τις ρίχνετε στον έτοιμο πουρέ πατάτας, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  7. Σερβίρετε το κατσίκι, συνοδεύοντάς το με τον πουρέ γλυκοπατάτας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών