ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαραμοσαλάτα με λευκό ταραμά και 3 τρόποι να την σερβίρουμεΤαραμοσαλάτα με λευκό ταραμά και 3 τρόποι να την σερβίρουμε
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Τεμάχια: 15

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τις μπρουσκέτες με μαραθοσαλάτα και αυγά ψαριών, ψήνουμε στην τοστιέρα ή στο γκριλ τις φέτες ψωμιού μέχρι να γίνουν τραγανές.
  2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το μάραθο με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και τα κρεμμυδάκια μέχρι να πολτοποιηθούν, για περίπου 2 - 3 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει υφή σαν ελαφρύ πέστο.
  3. Αλείφουμε στα ζεστά ψωμάκια τη μαραθοσαλάτα και βάζουμε από 1/2 κουτ. γλυκού χαβιάρι ή μπρικ από πάνω.
  4. Αν θέλουμε, στολίζουμε κάθε μπρουσκέτα με μία φέτα λεμόνι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 90.

Άρθρα και Συνταγές με Θαλασσινά

Άρθρα και Συνταγές με Μάραθος

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών