ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοκτέιλ µε τζιν και χυµό µήλουΚοκτέιλ µε τζιν και χυµό µήλου Τίποτα δεν ανοίγει την όρεξη όσο ένα καλοφτιαγμένο, γλυκόπικρο Negroni. Στο Galaxy, ένα από τα πιο κλασικά μπαρ της Αθήνας, μάθαμε να φτιάχνουμε το αγαπημένο, ιταλικό απεριτίφ.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το negroni, σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο ρίχνουμε τα ποτά και αναδεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να κρυώσει το κοκτέιλ.
  2. Σουρώνουμε σε χαμηλό ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε το negroni με τη φέτα πορτοκαλιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 200.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών