ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοκτέιλ µε τζιν και χυµό µήλουΚοκτέιλ µε τζιν και χυµό µήλου
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για 1 ποτήρι

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το negroni, σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο ρίχνουμε τα ποτά και αναδεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να κρυώσει το κοκτέιλ.
  2. Σουρώνουμε σε χαμηλό ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε το negroni με τη φέτα πορτοκαλιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 200.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών