Galaxy, ένα από τα πιο κλασικά μπαρ της Αθήνας, μάθαμε να φτιάχνουμε το αγαπημένο, ιταλικό απεριτίφ.
Τίποτα δεν ανοίγει την όρεξη όσο ένα καλοφτιαγμένο, γλυκόπικρο Negroni. Στο![Vesper Martini, το κοκτέιλ του James Bond](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/vesper-martini-gastronomos-420x560.jpg?v=1700679525)
Galaxy, ένα από τα πιο κλασικά μπαρ της Αθήνας, μάθαμε να φτιάχνουμε το αγαπημένο, ιταλικό απεριτίφ.
Τίποτα δεν ανοίγει την όρεξη όσο ένα καλοφτιαγμένο, γλυκόπικρο Negroni. ΣτοΗ συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 200.