Βάζουμε στο μίξερ το αλεύρι, το καλαμποκέλαιο, τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και το αλάτι.
Χτυπάμε τα υλικά σε χαμηλή ταχύτητα με το εξάρτημα του φτερού. Σταματάμε το χτύπημα όταν έχουμε ένα αφράτο ζυμάρι. Δεν θα χρειαστούμε περισσότερο από 2 – 3 λεπτά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και λαδώνουμε καλά ένα ταψί. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθος ενός καρυδιού.
Ανοίγουμε με τα χέρια μας μία λακκουβίτσα σε κάθε μπαλάκι ζύμης. Τοποθετούμε από μία ελιά σε κάθε λακκούβα.
Πιέζουμε ελαφρώς τα ψωμάκια για να κλείσουμε μέσα την ελιά. Προσέχουμε ώστε να είναι ισομεγέθη τα μπαλάκια γιατί, διαφορετικά, άλλα θα ψηθούν πολύ και άλλα λιγότερο.
Μπορούμε να δώσουμε μακρόστενο σχήμα σε μερικά από τα ψωμάκια μας ή και σε όλα, αν το προτιμάμε. Πασπαλίζουμε τα ψωμάκια με σουσάμι.
Τα τοποθετούμε στο λαδωμένο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο. Τα ψήνουμε για 30 λεπτά.