10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1 ομελέτα

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα μυρωδικά, το γιαούρτι, τη σάλτσα χαρίσα ή τον πελτέ και αλάτι και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
  3. Ψήνουμε για 3 - 4 λεπτά από τη μία πλευρά, γυρίζουμε την ομελέτα (με προσοχή πάνω από το νεροχύτη, για να αποφύγουμε τυχόν ατύχημα) και ψήνουμε άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά.
  4. Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.
  5. Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Συνταγές για Πρωινό

Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών