ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπάρες γκρανόλαςΜπάρες γκρανόλας
20' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 20'

Υλικά

Κομμάτια: 9-12

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε yogurt bark, ξεκινάμε στρώνοντας ένα ταψάκι που χωράει στην κατάψυξη με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το απλώνουμε στο ταψί, ώστε να έχει πάχος 1-2 εκ.
  3. Απλώνουμε από πάνω τα φρούτα, την γκρανόλα και τους ξηρούς καρπούς.
  4. Βάζουμε στην κατάψυξη για να παγώσει, τουλάχιστον 3 ώρες.
  5. Όταν παγώσει, σπάζουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Μυστικά

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι 10% για πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Δημητριακά

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών