![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)
20'
προετοιμασία
3 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 20'
Υλικά
Κομμάτια: 9-12Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε yogurt bark, ξεκινάμε στρώνοντας ένα ταψάκι που χωράει στην κατάψυξη με αντικολλητικό χαρτί.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το μέλι και το απλώνουμε στο ταψί, ώστε να έχει πάχος 1-2 εκ.
- Απλώνουμε από πάνω τα φρούτα, την γκρανόλα και τους ξηρούς καρπούς.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για να παγώσει, τουλάχιστον 3 ώρες.
- Όταν παγώσει, σπάζουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Μυστικά
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι 10% για πιο πλούσιο αποτέλεσμα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.