13' προετοιμασία
7' ψήσιμο
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη πατατοσαλάτα, βάζουμε τις πατάτες baby στα μικροκύματα για 5 - 7 λεπτά.
  2. Το ανοίγουμε προσεκτικά, κόβουμε τις πατάτες σε 2 - 3 κομμάτια και τις βάζουμε σε μπολ μαζί με τα αγκιναράκια, τα κρεμμυδάκια και τα μυρώνια ή μαϊντανό.
  3. Ανακατεύουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι και αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  4. Πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και σερβίρουμε τη πατατοσαλάτα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.

Άρθρα και Συνταγές με Αγκινάρες

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών