10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε το ρύζι στιγμής για πιλάφι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κολοκύθιακαι περιχύνουμε με βραστό νερό από το βραστήρα, τόσο ώστε να σκεπαστεί το κολοκύθι.
  3. Αφήνουμε για 30 δευτερόλεπτα και στραγγίζουμε.
  4. Ανακατεύουμε το ζεματισμένο κολοκύθι με τη ντομάτα, τον πελτέ ντομάτας,τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
  5. Μοιράζουμε το πιλάφι σε μπολ και το περιχύνουμε με το μείγμα κολοκυθιού.
  6. Πασπαλίζουμε με το κουκουνάρι, καβουρδισμένο (αν έχουμε χρόνο) σε τηγάνι για 3 - 4 λεπτά χωρίς λιπαρή ουσία, και το δυόσμο και σερβίρουμε με λίγο γιαούρτι ή κατίκι.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Ρύζι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών