Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα.

10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1 πίτσα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C, στον αέρα.
  2. Αλείφουμε την αραβική πίτα με το πέστο βασιλικού.
  3. Κόβουμε τη μελιτζάνα και την ντομάτα σε ροδέλες 0,5 εκ.
  4. και τις απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στην πίτα.
  5. Αλατίζουμε, μόνο αν το τυρί και το πέστο που θα χρησιμοποιήσουμε δεν είναι αλμυρά.
  6. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, πασπαλίζουμε με το τυρί της αρεσκείας μας και ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να μαλακώσουν και να ροδίσουν οι μελιτζάνες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών