Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ταιριάζει το γλυκόξινο ροδάκινο με το πικάντικο νούμπουλο.

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα ροδάκινα με τη ζάχαρη, το ξίδι και το ταμπάσκο και τα αφήνουμε 5 λεπτά, να μαριναριστούν.
  2. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τις πρασινάδες με την αρμύρα, αλατίζουμε και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα ροδάκινα μαζί με τα υγρά τους, σκορπίζουμε το αμύγδαλο και ανακατεύουμε απαλά.
  3. Απλώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες του αλλαντικού και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών