![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
20'
προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Γαι τις γαρίδες με πρασινάδες και ροδάκινα, σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει ζεματίζουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά και στραγγίζουμε.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το γιαούρτι, το ξίδι, το λάδι, τη μαγιονέζα και αλάτι μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα.
- Σε μπολ ανακατεύουμε τις πρασινάδες με τη ρόκα και το λάχανο-καρότο.
- Σε σαλατιέρα ρίχνουμε τη μισή κρέμα και από πάνω τα σαλατικά.
- Τακτοποιούμε τις γαρίδες και τις φέτες ροδάκινου, περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα, σκορπίζουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Στο ποτήρι μας ροζέ από Μοσχοφίλερο!