
20'
προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Γαι τις γαρίδες με πρασινάδες και ροδάκινα, σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει ζεματίζουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά και στραγγίζουμε.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το γιαούρτι, το ξίδι, το λάδι, τη μαγιονέζα και αλάτι μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα.
- Σε μπολ ανακατεύουμε τις πρασινάδες με τη ρόκα και το λάχανο-καρότο.
- Σε σαλατιέρα ρίχνουμε τη μισή κρέμα και από πάνω τα σαλατικά.
- Τακτοποιούμε τις γαρίδες και τις φέτες ροδάκινου, περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα, σκορπίζουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Στο ποτήρι μας ροζέ από Μοσχοφίλερο!