20' προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει ζεματίζουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά και στραγγίζουμε.
  2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το γιαούρτι, το ξίδι, το λάδι, τη μαγιονέζα και αλάτι μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα.
  3. Σε μπολ ανακατεύουμε τις πρασινάδες με τη ρόκα και το λάχανο-καρότο.
  4. Σε σαλατιέρα ρίχνουμε τη μισή κρέμα και από πάνω τα σαλατικά.
  5. Τακτοποιούμε τις γαρίδες και τις φέτες ροδάκινου, περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα, σκορπίζουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας ροζέ από Μοσχοφίλερο!

Άρθρα και Συνταγές με Γαρίδες

Άρθρα και Συνταγές με Λάχανο

Άρθρα και Συνταγές με Ροδάκινο

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών