10' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: για 4 φλιτζάνιαΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε το πράσινο τσαϊ με φρούτα του δάσους, ξεκινάμε βάζοντας σε μια κατσαρόλα τα νερό και όλα τα υλικά. Το αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά (από τη στιγμή που κοχλάσει), ανακατεύοντας πότε πότε.
- Τραβάμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα φακελάκια πράσινο τσάι και αφήνουμε να εκχυλιστεί για 3-4 λεπτά.
- Σουρώνουμε και σερβίρουμε το τσάι γαρνίροντας με δύο τρία βατόμουρα ή λίγα σπόρια ροδιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.