ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤσάι rooibosΤσάι rooibos
10' παρασκευή
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για 4 φλιτζάνια

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το πράσινο τσαϊ με φρούτα του δάσους, ξεκινάμε βάζοντας σε μια κατσαρόλα τα νερό και όλα τα υλικά. Το αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά (από τη στιγμή που κοχλάσει), ανακατεύοντας πότε πότε.
  2. Τραβάμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τα φακελάκια πράσινο τσάι και αφήνουμε να εκχυλιστεί για 3-4 λεπτά.
  3. Σουρώνουμε και σερβίρουμε το τσάι γαρνίροντας με δύο τρία βατόμουρα ή λίγα σπόρια ροδιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 140.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών