20'
προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
12 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 13 ώρες και 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για την ρεβυθοσαλάτα με ντομάτες, γαύρο μαρινάτο και ελιές θρούμπες, πρώτα κόβουμε τις ντομάτες σε μέτρια κομμάτια, προσθέτουμε τα ρεβύθια, τον γαύρο, το μισό ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρίταμο.
- Σκορπάμε από πάνω τις ελιές, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 63.