ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡεβυθοσαλάτα μεσανατολίτικηΡεβυθοσαλάτα μεσανατολίτικη
20' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
12 ώρες αναμονή
Σύνολο: 13 ώρες και 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για την ρεβυθοσαλάτα με ντομάτες, γαύρο μαρινάτο και ελιές θρούμπες, πρώτα κόβουμε τις ντομάτες σε μέτρια κομμάτια, προσθέτουμε τα ρεβύθια, τον γαύρο, το μισό ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  2. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρίταμο.
  3. Σκορπάμε από πάνω τις ελιές, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 63.

Άρθρα και Συνταγές με Γαύρος

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Ρεβύθια

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών