ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεβυθοσαλάτα με φέταΡεβυθοσαλάτα με φέτα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε μεγάλο μπολ.
  2. Κόβουμε τις αραβικές πίτες σε τριγωνάκια ή σε ακανόνιστα μέτρια κομμάτια.
  3. Αλείφουμε τα κομμάτια με λίγο λάδι, τα απλώνουμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά.
  4. Σερβίρουμε τη ρεβυθοσαλάτα με τα τραγανά πιτάκια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 156.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Ρεβύθια

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών