ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡολό κατσικάκι γεμιστόΡολό κατσικάκι γεμιστό
15' προετοιμασία
2 ώρες μαγείρεμα
Σύνολο: 2 ώρες και 15'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη γέμιση

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το ρολό κατσικάκι γεμιστό με κατίκι και σέσκουλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης καλά.
  3. Απλώνουμε αυτό το μείγμα πάνω στο κρέας και το τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό.
  4. Το δένουμε σφιχτά με σπάγκο μαγειρικής, το βάζουμε στο ταψί του φούρνου και το περιχύνουμε με το κρασί, το νερό και το ελαιόλαδο.
  5. Ψήνουμε το ρολό για 2 - 2 ½ ώρες περίπου.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 24.

Άρθρα και Συνταγές με Κατσίκι

Άρθρα και Συνταγές με Σέσκουλα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT