15'
προετοιμασία
2 ώρες μαγείρεμα
Σύνολο: 2 ώρες και 15'
Υλικά
Μερίδες: 6Για τη γέμιση
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το ρολό κατσικάκι γεμιστό με κατίκι και σέσκουλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης καλά.
- Απλώνουμε αυτό το μείγμα πάνω στο κρέας και το τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό.
- Το δένουμε σφιχτά με σπάγκο μαγειρικής, το βάζουμε στο ταψί του φούρνου και το περιχύνουμε με το κρασί, το νερό και το ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε το ρολό για 2 - 2 ½ ώρες περίπου.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 24.