15' προετοιμασία
2 ώρες μαγείρεμα
Σύνολο: 2 ώρες και 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη γέμιση

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης καλά.
  3. Απλώνουμε αυτό το μείγμα πάνω στο κρέας και το τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό.
  4. Το δένουμε σφιχτά με σπάγκο μαγειρικής, το βάζουμε στο ταψί του φούρνου και το περιχύνουμε με το κρασί, το νερό και το ελαιόλαδο.
  5. Ψήνουμε για 2 - 2½ ώρες περίπου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών