20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε. (Τη σάλτσα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο σε βαζάκι έως και 2 ημέρες.)
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Άρθρα και Συνταγές με Αμύγδαλα

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών