20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε. (Τη σάλτσα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο σε βαζάκι έως και 2 ημέρες.)
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών