ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚολοκυθάκια με ντομάτες, κρεμμύδι και τραγανή αραβική πίταΣαλάτα με κολοκυθάκια, ντομάτες και τραγανή αραβική πίτα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σαλάτα με κολοκυθάκια, πρασινάδες, ξερά βερίκοκα και αμύγδαλα, χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στον πολυκόφτη που διαθέτουμε. (Τη σάλτσα μπορούμε να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο σε βαζάκι έως και 2 ημέρες.)
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών