20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο φέτας

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τον αρακά για 5 λεπτά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τον στραγγίζουμε καλά.
  2. Τον αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
  4. Προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τον αρακά, ανακατεύουμε, διορθώνουμε το αλατοπίπερο και ρίχνουμε το αβοκάντο, ανακατεύοντας με προσοχή.

Πέστο

  1. Χτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μέχρι να φτιάξουμε μια πάστα.
  2. Σερβίρουμε τη σαλάτα με κουταλιές από το πέστο και τα ολόκληρα αμύγδαλα.

Συνταγές με Αρακάς

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές με Τυρί

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών