ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΛαχανοσαλάτα με κολοκύθα ψητή, σταφίδες, Μοσχάτο Λήμνου και προσούτο ΕυρυτανίαςΛαχανοσαλάτα με κολοκύθα ψητή, σταφίδες, Μοσχάτο Λήμνου και προσούτο Ευρυτανίας
15' προετοιμασία
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 15'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα με καρότο, σταφίδες και φιστίκι Αιγίνης ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από τον δυόσμο (ή τον κόλιανδρο).
  2. Καλύπτουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στην άκρη για περίπου 1 ώρα.
  3. Λίγο πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε τον δυόσμο ή τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών