ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠράσινα φασολάκια με αγγούρι, δυόσμο και ψητό μοσχάριΦασολάκια σαλάτα με ψητό μοσχάρι και αγγουράκι
30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τη σαλάτα με κολοκυθάκια, κατσικίσιο τυρί και ντρέσινγκ μουστάρδας, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια με τις πιπεριές, για περίπου 7 λεπτά, μέχρι μαλακώσουν και να ροδίσουν.
  2. Τα αδειάζουμε μαζί με το λάδι σε ένα μπολ σερβιρίσματος και τα αλατίζουμε.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τη μουστάρδα με μέλι και το ξίδι και περιχύνουμε με το μείγμα τα κολοκυθάκια.
  4. Προσθέτουμε τη ρόκα και τον δυόσμο και ανακατεύουμε απαλά.
  5. Σκορπίζουμε το κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε τη σαλάτα με κολοκυθάκια.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών