![Κολοκυθάκια βραστά με μυζήθρα, ντοματίνια και πάστα ελιάς](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/kolokytha-kia-vrasta-me-myzi-thra-ntomatinia-kai-pa-sta-elias-gastronomos-420x560.jpg?v=1718112595)
30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με κολοκυθάκια, κατσικίσιο τυρί και ντρέσινγκ μουστάρδας, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια με τις πιπεριές, για περίπου 7 λεπτά, μέχρι μαλακώσουν και να ροδίσουν.
- Τα αδειάζουμε μαζί με το λάδι σε ένα μπολ σερβιρίσματος και τα αλατίζουμε.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τη μουστάρδα με μέλι και το ξίδι και περιχύνουμε με το μείγμα τα κολοκυθάκια.
- Προσθέτουμε τη ρόκα και τον δυόσμο και ανακατεύουμε απαλά.
- Σκορπίζουμε το κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε τη σαλάτα με κολοκυθάκια.