
25'
προετοιμασία
10'
αναμονή
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 6Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σαλάτα με μανιτάρια, αχλάδι, ρόκα και κατσικίσιο τυρί, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος, όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα αχλάδια και ανακατεύουμε απαλά.
- Τα αφήνουμε στην άκρη για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαριναριστούν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε τη ρόκα, τις σταφίδες, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα το τυρί, σκορπίζουμε το καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114.