30' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη σαλάτα Olivier, ανακατεύουμε, σε ένα μπολ, προσεκτικά όλα τα υλικά.
  2. Στο τέλος προσθέτουμε λίγη-λίγη τη μαγιονέζα, μέχρι η σαλάτα να πάρει την πυκνότητα που θέλουμε, χωρίς όμως η μαγιονέζα να σκεπάζει τις υπόλοιπες γεύσεις.

Μυστικά

Συνήθως τη σαλάτα αυτή την έχουμε συνηθίσει με κομματάκια ζαμπόν, όμως οι Ρωσίδες νοικοκυρές χρησιμοποιούν πάντα μοσχαρίσιο κρέας. Για μια νότα πιο εορταστική, μπορούμε να προσθέσουμε γαρίδες, αστακοουρές ή ακόμα και χαβιάρι.

Συνταγές με Αυγά

Συνταγές με Μοσχάρι

Συνταγές με Πατάτες

Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών