20' προετοιμασία
15' ψήσιμο
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά ψήνουμε τις μπριζόλες με το ελαιόλαδο για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Τις βγάζουμε σε ξύλο κοπής και τις κόβουμε σε όμορφες, λεπτές φέτες. Αφαιρούμε το κόκαλο.
  3. Παράλληλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το πιρούνι όλα τα υλικά του ντρέσινγκ.
  4. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα.
  5. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε όμορφα τις φέτες μπριζόλας από πάνω, και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δροσερή μπύρα Ale.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Μαρούλι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών